Relax Your Life helpt jou bij het creëren van een ontspannenjouw leven in balans. Een leven waarbij stress een kleine rol speelt. Door overzichtelijke modules kies jij per dag uit waaraan jij aandacht wilt besteden. Het programma is samengesteld met duidelijke video's, audio's, tekst en illustraties plus een E-book. In de Online Academy vind je alle content.

The Journey starts right here ! De eerste stap neem je nu en dat is kiezen om tijd te maken voor jezelf. Om (weer) goed in je vel te komen, goed voor jezelf te zorgen, rust in lijf en hoofd, je eigen toekomst creëren door stil te staan en te beseffen dat JIJ de enige bent die voor verandering kunt zorgen.

Je ontvangt ter ondersteuning een
uitgebreid E-Book !  
Het programma kun je volgen via de Online Academy. Je hebt alleen een WIFI verbinding nodig 

Lifestyle Studio Online is een geweldige uitkomst in mijn drukke bestaan. Mijn volle zakelijke en sociale agenda zorgden er in het verleden voor dat ik te weinig tijd inruimde voor ontspanning en een gezond lichaam.

Gelukkig is daarin verandering gekomen. Lifestyle Studio Online biedt mij namelijk een gevarieerd en aantrekkelijk programma waaruit ik de modules kan kiezen waaraan ik behoefte heb. Daarvoor hoef ik het huis niet uit en mijn oefeningen doe ik op een tijdstip dat mij uitkomt. Als ik vragen heb of ik heb behoefte aan overleg dan kan ik terecht in de besloten Facebookgroep waartoe ook andere deelnemers toegang hebben.

Niet alleen de inhoud van de programma’s hebben gezorgd voor een betere levensstijl, maar ook de eenvoudige manier waarop ik deze kan volgen; ik bepaal de tijd en plaats!

Karin van der Tas,  Dordrecht,

communicatieadviseur

Betaal online en start direct via Online Academy
Met video's, audio's, mini workshops &
useful tools
Online Coaching via Social Media
Inclusief uitgebreid E- Book van 30 pg.
Geschikt voor phone, tablet en laptop
Access for Life tot dit programma

Lifestyle Studio Online | KvK R'dam 244  65 698 | Tel 06 55 77 8386| 

BTW nr : NL 0020 31167B93 | (Project van Praktijk voor Massage & Beweging)

 

Op alle diensten en producten zijn de de algemene voorwaarden van toepassing 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram