IMG_0301.JPG

Disclaimer, Privacy en Algemene Voorwaarden

Disclaimer
De adviezen die worden verstrekt op het gebied van beweging, levensstijl, voeding en ontspanning die voorkomen tijdens het traject of erna, zijn specifiek ontwikkeld voor gezonde mensen.

Indien u een ziekte heeft, dient u dit te overleggen met uw medisch behandelaar. De adviezen zijn nimmer bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of ter voorkoming van ziekten.

 

Indien u overweegt supplementen in te nemen, of indien u er aan denkt uw voedings-, bewegingsprogramma of levensstijl aan te passen naar aanleiding van de verstrekte adviezen, raadpleeg dan uw medisch zorgverstrekker (huisarts of specialist). Met name als u reeds een medische behandeling volgt.

 

Het volgen van een programma is altijd op uw eigen verantwoording.

Privacy Statement

Ik maak u erop attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en evt. telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van Lifestyle Studio Online.

 

Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van Lifestyle Studio Online of zijn dochterondernemingen. 

 

Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail melden bij (lifestylestudioonline@outlook.com)

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacy Statement. 

 

Wij maken u er tevens op attent dat de disclaimer van toepassing is op alle aanbiedingen.

Algemene Voorwaarden 

Bekijk hier de algemene voorwaarden (pdf download).