ONLINE SUMMER YOGA RETREAT

Online Academy 

SUMMER YOGA RETREAT

Dit programma is voor jou als je van jouw thuis een Retreat Centre wilt maken. Inclusief Yoga lessen, Wellness tips en heerlijke gezonde recepten.
Start hier met de Yoga lessen !
Summer Yoga Retreat - Yoga dag 1
Summer Yoga Retreat - Easy Morning Yoga Class
Summer Yoga Retreat Ontspanningsmeditatie
Summer Yoga Retreat
Summer Yoga Retreat
Summer Yoga Retreat Detox Day

Healthy Food

Voeding is een belangrijke schakel tot lichamelijk en geestelijk welbevinden. Door stress, onnatuurlijke toevoegingen, samenstelling, veelheid en tijdstip kan onze voeding niet altijd bijdragen tot een beter welzijn.

 

Door een week te letten op de kwaliteit voeding en tijdstip van eten kan in korte periode al veel verbeteren. Ook is dit een opstap naar beter en gezonder eetpatroon.

Richtlijnen voor deze week:

- Een alleen plantaardige producten zoals groenten, peulvruchten,
  melkvervangers, fruit (2/3 stuks p.d.), beperk granen, rijst, quinoa,
  noten en zaden. Dit is goed voor spijsvertering w.o. darmen & lever.

- Drink voldoende (min 2 liter) water of kruidenthee

- Neem je eten in 8/10 uur (Intermittend Fasting) en als het kan na 12.00

  uur. Na 20 uur eet je niets meer, allen drink je nog water en

  kruidenthee.

- Wandel, sport, beweeg ! Zoek de buitenlucht op, goed voor alles (ook
   voor vitamine D3)

Kopie van Kopie van Kopie van Online Sum

Klik2 maal  op de afbeelding om het E-book

te downloaden.

"Het programma is verdeeld in korte en praktische onderdelen voor rust en focus

Home Spa

Maak je eigen Home Spa met een heerlijk zoutbad. Heb je geen bad dan is een voetenbad ook al heel ontspannend.

 

Voor een bad neem je 3 (!) kg epsom zout en voor een voetenbad 2 grote opscheplepels. Voeg nog wat lavendel olie aan je bad toe, voor het meest ontspannende effect.  Doe dit max. 3 x per week. Plan geen drukke activiteiten in na een zoutbad. Laat je lichaam tot rust komen.

Klik op de afbeelding om de playlist af te luisteren.

spotify afbeeldingn.jpg

Opdrachten 

Verwachtingen ; het zijn lastige dingen. Je kunnen op bewust en onbewust nivo een grote rol spelen. Verwachtingen van anderen (uitgesproken en onuitgesproken) kunnen vervelend en zwaar aanvoelen. Meestal resoneert een verwachting van anderen mee met de verwachtingen die we hebben van ons- zelf.

 

Vaak komen  deze verwachtingen  uit onze kindtijd. Misschien was er een ouder die hoge verwachtingen had van jou. Of een ander volwassen persoon die je het graag naar de zin wilde maken? 

Kijk vandaag eens naar de verwachtingen die je van zelf hebt. Moet je alles goed en perfect doen? Een goed mens zijn? Of een bepaalde status hooghouden. Met aandacht voor iedereen en alles? 

Dankbaarheid. We leven aan de goede kant van de wereld. Dat is al heel veel om dankbaar voor te zijn.  Een dak boven je hoofd, genoeg eten in de koelkast, een warm bed om in te slapen, een vervoermiddel, vrienden/

familie.  Mogelijkheden tot het opbouwen van een carrière met werk dat bij je past. Je eigen geld verdienen, kort om genoeg om dankbaar voor te zijn 

Alleen dit maakt ons hier als een rijk mens.  Natuurlijk komen er grote en kleine rampen voor in ons leven. Daar mag en moet je aandacht en tijd aan besteden om dit te verwerken. 

Vandaag vraag ik je om 3 dingen te bedenken waar je dankbaar voor bent. 

Schrijf ze op ! Zeg ze hardop en doe het met een grote glimlach. Positieve gevoelens trekt positiviteit aan. Zo simpel is het :-)

Vertragen ; We leven in een snelle wereld met (te) veel informatie, prikkels, herrie, afleiding en te veel te doen. Je voelt het zelf ook. Je bent onrustig van binnen en je kunt moeilijk "niets" doen.

 

Voor je fysieke stelsel alleen al is het lees noodzakelijk om een tijdje helemaal niet s te doen. Op dat moment vertel je het Centrale Zenuw

stelsel en je hormoonsysteem om in een rust-stand over te schakelen. Zodat je kan bijkomen en kan herstellen. Vaak gaan we zelf de deur uit om bij een yoga les eens even helemaal tot rust te komen. Geen to-do lijstjes, karweitjes of familie die ons afleid of iets van ons vraagt. 

Vandaag vraag ik je om eens (letterlijk) stil te staan en te vertragen. Wat kun je minder doen vandaag? Of gewoon maar laten? Vertraag je pas eens als je loopt. Of sta letterlijk eens stil en ervaar wat dit met je doet. 

Natuur : de Natuur ontspan, geeft rust, verlaagt het stress nivo, geeft zuurstof, aarding en gronding.

Contact 

Lifestyle Studio Online /

Lifestyle Studio Dordrecht

Melkpoortje 1

3311 TG Dordrecht

e-mail : lifestylestudioonline@outlook.com

 

Kvk te Rotterdam: 244 65 698
BTW nr: 1806.35.992.B01
 

Bank : NL29 INGB 0006 8251 94
t.n.v. Praktijk voor Massage en Beweging 
te Dordrecht

Fotografie : Raak Fotografie

Design: J. van der Wal 

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Social

Media