E00F639A-A8F1-4D3A-983F-C42F6047C7D3_edi

OVER MIJ

OVER MIJ

 

 

Hi ik ben Jolande . Sinds 2012 ben ik eigenaresse van Lifestyle Studio Dordrecht en sinds kort Online. Door een burn out ben ik me gaan verdiepen in stress / ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Door Yoga en Meditatie ben ik echt tot mijzelf gekomen en heb ik heling mogen ontvangen!

Op 21 januari 1970 zag ik het licht. Ik ben de jongste van 4 kinderen, een nakomertje. Ik kwam in een druk gezin terecht, met een gesloten vader die hard werkte in de bouw en een moeder die toen nog fulltime op de opvoeding van haar kinderen gericht was. Dat veranderde compleet van de ene op de  andere dag doordat mijn moeder ziek werd.Ik heb me daardoor goed leren aanpassen. Toen was dat noodzakelijk maar later in mijn leven werd dit een grote valkuil. Al vanaf mijn tienerjaren  heb ik interesse in spiritualiteit, reizen en andere culturen. Ik koos voor  een redelijk veilig pad met talen en toerisme als focus.

 

Helaas ontbrak het mij aan moed en zelfvertrouwen om ook echt aan de slag te gaan in het buitenlandse toerisme (buiten mijn ervaring om als au-pair) en ik belandde op kantoor als secretaresse. Dit bevredigde mij helemaal niet maar ik wist toen niet beter dan dat dit mijn lot dan maar was en ik veranderde niets aan de situatie. Ik bleef dit doen totdat ik, na een wereldreis, een burn-out kreeg als wake-up call. 

Pas toen ging ik echt luisteren naar mijzelf, mijn lichaam, mijn gevoel en mijn intuitie.

Een lange innerlijke reis volgde, zonder te weten wat ik precies wilde maar wel met het besef dat ik nooit meer in deze situatie wilde belanden.  Cursussen, trainingen, opleidingen, coaches volgden waardoor ik steeds beter ging begrijpen wie ik nu was, wat ik wilde en vooral hoe ik gezond  en in balans  kon blijven. Ik nam mijn oude dromen onder de loep en (werk) reizen naar Spanje, Turkije en Portugal werden werkelijkheid.

Een bijzonder leerzame tijd met vele levenslessen in prachtige landen.

De tijd om echt op eigen benen te staan en me los te maken van mijn jeugd was aangebroken...

Toe ik 40 jaar was, na een intensieve periode soul-searching, kwam ik bij toeval in de ashram van Ratu Bagus op Bali met zijn bio-energetische shake meditatie.  Na 5 dagen liep ik naar buiten na een "spirituele transformatie" , totaal happy en verlicht.Thuis nam ik ontslag en vertrok naar Turkije om te werken. Terug in Nederland startte ik eind 2012 vanuit mijn huiskamer Lifestyle Studio Dordrecht.

Nu, in 2020,  8 jaar nadat ik startte, heb ik op een fijne lokatie in de binnenstad van Dordrecht een goed lopende lifestyle studio met dagelijks Yoga en Pilates lessen en begeleid ik life(style) coachings-trajecten.

 Registratie

Yoga Alliance - US nr.  ID  222931

Inspiratie bronnen

Dr. Joe Dispenza - Week Long Advanced Retreat gevolgd in 2019

Ratu Bagus op  Bali - Dynamic Yoga Shaking Retreats 

(vanaf 2010 beoefenaar)

Moeder Natuur  - van park tot woestijn en regenwoud

Santhi Prasad & andere Yoga, Energie  en Kundalini Teachers

 

Dank aan iedereen die mijn pad heeft gekruist heeft mij geïnspireerd of aangezet tot verandering / verdieping. 

 Curriculum Vitae

Opleidingen

1998 -2000 :  HBO Communicatie Manager te Breda

2003 - 2004 : Integrale Massage te Den Haag

(incl. Klankschaal Massage, Thai Yoga Massage)

2007 : TTC 200 Kundalini Yoga bij School of Santhi India

2008 - 2009 : Fitness & Personal Trainer - Pilates & 

Body Balance Docente - Fysio Physics te Nieuwegein

2007 - 2010 : HBO Natuurgeneeskundig Ontspanningstherapeut bij LOT 

2011 : Sjamamistisch Healer bij De Sjamaan

2012 - 2018 : Natuur Coaching bij Innersteps 

2015 - 2017 : Intuitieve Ontwikkeling, Aura Healing

& Aura Reading bij Intuïtieve Opleidingen Rotterdam

2017 - 2018 : Specialisatie Aura Reading ;

2018 : Access Foundation / Access Bars /Energetic Facelift / div. Body Processes

2019 : Opleiding tot Energetisch (Hara) Coach

2020 : Veda Pulse Therapeut

Ik woon in de mooie binnenstad van Dordrecht met mijn kat Puck. Ik reis regelmatig om de wereld verder te ontdekken ! Ik zoek de zee, het strand en de natuur graag op voor inspiratie en connectie. 

Wat kan ik voor jou doen ?
Ervaringen van anderen
Op Bali nam ik het Yoga Lifestyle Programma Ayurveda & Yoga op.