WAT IK VOOR JOU KAN DOEN

HER KEN JE DIT ? 

Je wilt een 'meaningful' leven. Iets bijdragen aan anderen . En aan jezelf. Leven vanuit je hart.

Energiek zijn. Vitaal. Met richting en ook je doelen bereiken. 

Soms zit er iets in de weg. Je wordt uit balans gebracht. Door een ander. En soms door jezelf.

Je vraagt jezelf af of er niet " meer ' in je zit. Je holt te veel achter de feiten aan. Leeft niet in het 'hier en nu". 

Je kunt kiezen voor een andere aanpak. Ik leer je hoe dat gaat. Kijk naar het aanbod 

IMG_6157.PNG

Yoga lessen

In de studio aan het Melkpoortje geef ik samen met mijn team dagelijks Yoga en Pilates lessen. Van dynamisch tot rustig, van core training tot innerlijke rust. In deze sfeervolle studio voel je je snel thuis en kun je werken aan jouw intentie. Kom kennismaken met een gratis proefles

Lifestyle Studio Dordrecht - Melkpoortje 1 te Dordrecht

IMG_0301.JPG

Online Lifestyle Progamma's

Online : Volg een online Lifestyle Programma waarbij je op verschillende onderwerpen begeleiding ontvangt in 6 modules. Het programma heeft video's, audio's, werkboek , schema's, uitleg en workshops om jou te begeleiding naar rust, richting en vitaliteit.

Combi : Alle online programma geven ook de mogelijkheid met persoonlijke coaching zowel online coaching of coaching in Dordrecht. Hierbij is ruimte en aandacht voor persoonlijke thema's.

Dit zijn de premium pakket genoemd in betreffende pagina.

1 - op -1 coaching

Liever 1 op 1 begeleiding? Deze trajecten worden geven in de studio in Dordrecht. Voor (innerlijke) kracht, conditie , gezond voedingspatroon maar voor levens-vragen, richting kiezen in je leven, burn-out en overspannenheid, oude patronen doorbreken en inzicht krijgen in jezelf kun je bij mij terecht.  Er is ruimte en aandacht voor  persoonlijke thema's .

Technieken : Intuitieve & Natuur Coaching, Healing & Reading, Access Bars of Processes, Personal Training, (Ayurdische) Bio Resonantie, Voedingsbegeleiding. 

Lokatie : Dordrecht of Online

IMG_0302.jpg
Meer informatie